• تاریخ انتشار : 1403/04/10 - 08:54

برگزاری کلاس آموزشی و توجیهی اصول کنترل و پیشگیری عفونت در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

کلاس اموزشی و توجیهی اصول کنترل و پیشگیری عفونت بر اساس سنجه های اعتباربخشی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، شنبه نهم تیر1403 کلاس اموزشی و توجیهی اصول کنترل و پیشگیری عفونت با حضور جمعی از سرپرستاران این مرکز برگزار شد.
در این کلاس آموزشی دکتر اسمعیل محمدنژاد دانشیار پرستاری دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه و ارزیاب ارشد کشوری اعتبار بخشی در خصوص سنجه های کنترل عفونت شامل اهمیت بهداشت دست و تاثیر آن در بروز عفونت بیمارستانی، مقاومت میکروبی و آنتی بیوتیک استواردشیپ، نظام سندرمیک بیماری ها و گزارش فوری و غیر فوری، آشنایی با محلول های ضدعفونی و نحوه ضدعفونی ابزار و تجهیزات پزشکی، تست سواپینگ، مدیریت مواجهات شغلی و.... اموزشهای لازم را ارائه دادند .
در پایان این جلسه ی دو ساعته به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کارگاه آموزشی